Валери Симеонов: АБВ са като магистралка, която си търси клиент

13:28, 02 дек 15 / Политика 25 483 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Винаги, почти винаги, АБВ са в синхрон с ДПС. Почти винаги АБВ са против предложения на Патриотичния фронт, независимо от какво естество са. Гласуванията го показаха още преди няколко месеца. АБВ са като магистралка, която си търси клиент.

Така съпредседателят на Патриотичния форнт Валери Симеонов коментира пред журналисти намеренията на АБВ да напуснат управляващата коалиция. 

Относно исканата от Георги Първанов остаква на правосъдния министър Христо Иванов, Симеонов защити Иванов като отбеляза, че няма как този, който е направил предложения за промени в конституцията, да пречи на съдебната реформа.

По думите му "тези псевдолеви партии" като АБВ много обичат да разпределят готови пари, без да дават предложение как да се увеличи бюджетът. Той оцени повечето им неподкрепени предложения като популистки и призова първо да дадат предложение как да се увеличи бюджетът и тогава да вземат отношение към разпределението му.  

"Няма начин ПФ да участват в съвместно управление с участието на ДПС, ако партията на Местан влезе във властта на мястото на тъмночервените", убеден е Валери Симеонов. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама