17-годишните дунавци отстъпиха на "Ботев" Пд

14:33, 02 дек 15 / Спорт 25 252 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на "Дунав" до 17 г. записа загуба в отложената си среща от 15-ия кръг на първенството в Елитната група в тази възраст. Той отстъпи на "Ботев" Пловдив с 0:3 на стадиона в квартал "Здравец".

Момчетата на Емил Иванов и Емануил Върбанов не успяха да се пригодят към тежкия терен за разлика от своя съперник. "Канарчетата" поведоха след ъглов удар и разбъркване в дунавското наказателно поле, където най-съобразителен бе Милен Златков отбелязал за 0:1. Още преди почивката резултатът стана 0:2, като автор на попадението бе Ангел Бастунов, който се разписа, след като засече избита от русенския вратар топка.

През втората част младите "дракони" се посъвзеха и организираха сериозни атаки към противниковата врата, но възпитаниците на Иван Цветанов от Пловдив успяха да ги неутрализират. Наред с това Димитър Митков направи резултата класически след контраатака през центъра на русенската отбрана.

След този двубой дунавци делят 9-12 място с ЦСКА и пловдивските "Локомотив" и "Спартак С94" с по 15 точки, а "канарчетата" са седми с 23 точки.

"Дунав" Русе: Момчил Колев, Сонер Шабан, Мартин Георгиев, Недялко Иванов, Димитър Димитров, Делян Алексиев, Димитър Илиев (Николай Стоилов), Ангел Иванов, Томислав Бучков, Мерт Хасан, Ивайло Димитров.

В следващия кръг момчетата на Емил Иванов и Емануил Върбанов гостуват на "Спартак С94" Пловдив на 5 декември от 13:30 ч.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама