С детски спектакъл и фойерверки запалиха коледните светлини във Велико Търново

21:09, 02 дек 15 25 300 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В истински празник се превърна запалването на коледните светлини във Велико Търново. Малки и големи бяха изненадани от атрактивното куклено шоу „Коледни звънчета”, в края на което се появиха самият Дядо Коледа и Снежанка.

Те поканиха на сцената заместник-кмета на старопрестолния град Снежана Данева-Иванова и избраха няколко деца от публиката. Всички заедно включиха празничната великотърновска украса.

Снежана Данева-Иванова пожела на децата, родителите и близките им, на великотърновци и гостите на града здраве, успехи и весело прекарване на наближаващите празници. Веднага след това центърът на старата българска столица бе озарен от ефектни фойерверки.

Най-щастливи от всички бяха малките великотърновци от детските градини, които не скриха вълнението си от идващата Коледа.

Всеки може да напише писмо до белобрадия старец и да го остави под вълшебната къщичка в парк „Марно поле”, където се приема коледната поща.

Помощниците на Дядо Коледа увериха, че нито една кореспонденция няма да остане без отговор, стига върху плика да е нанесен обратният адрес. В централната алея на парк „Марно поле” е разположен китният коледен базар, изграден по австрийски модел. Той ще бъде отворен до 31 декември.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама