И влекачи се включват в автопохода в Добрич срещу поскъпването на винетките

08:16, 03 дек 15 25 389 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трети протест срещу поскъпването на винетките ще се проведе в Добрич в събота – 5 декември, от 14 часа. Уведомление за това са подали организаторите до кмета Йордан Йорданов.

В него се посочва, че във връзка с насрочения мирен автопротест, който е на национално ниво и е организиран срещу повишаване цената на винетния стикер, на 5 декември ще бъде проведено автошествие.

Позовавайки се на това, че протестът ще бъде с национален характер, гражданите на Добрич изявиха желание да бъде затворен участъкът,който се намира пред паметника на Хан Аспарух.

Тази седмица в протеста са заявили желание да се включат и влекачи.

 Маршрутът на протеста отново е Стоматология, ул „Отец Паисий”, Бакарди, бул.”Трети март, ул. ”Сан Стефано”, бул ”Русия”, бул. „25-ти Септември”.

Миналата събота включилите се бяха стотици, като колоната от протестиращи бе дълга няколко километра. Те приеха протестно писмо, което бе изпратено до народните представители от областта и министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

След края на протеста участниците отпътуваха за с. Стожер, където известно време пресичаха пътно платно и по този начин затрудниха движението по пътя Добрич-Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама