Двама пострадаха при катастрофи в Разградско

10:19, 03 дек 15 25 308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
77-годишна пешеходка и 24-годишен мъж пострадаха при две катастрофи, станали в сряда, съобщават от Областната дирекция на МВР в Разград.

77-годишна пешеходка е блъсната от лек автомобил на паркинга пред магазин „Терамаркет” в Разград. Инцидентът стана около 10.30 часа на 2 декември, докато „Лада Нива” извършвала маневра на заден ход. Зад волана била 35-годишна жена от Варна. Пострадалата пешеходка е откарана в МБАЛ-Разград с фрактура на лява раменна става и контузни рани по тялото. По случая е образувано досъдебно производство

24-годишен мъж от село Върдун пострада при сблъсък между два автомобила. Катастрофата стана около 15.40 часа на 2 декември на кръстовището между път І-2 и пътя Разград-Исперих. „Фолксваген Кади”, управляван от 47-годишния Х.С. от Русе, пътувал от Исперих в посока Разград. Мъжът не спрял на знака „Стоп” и отнемайки предимството на движещия се по първокласния път „Опел Астра”, го удря странично. При сблъсъка най-сериозно е пострадал возещият се отзад в Опел-а Ж.Ж. Настанен е в Хирургичното отделение на Разградската болница. На виновния водач е съставен акт.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама