Критично остава състоянието на ученика, ударен от греда в училищен двор

12:27, 03 дек 15 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Критично остава състоянието на ученика, който вчера бе ударен по главата в училищен двор в Разлог. Това съобщиха от столичния институт "Пирогов".

От там допълниха, че момчето продължава да е в кома. То е било прието в лечебното заведение вчера около 16 часа. Високоспециализирани изследвания са показали, че тийнейджърът има тежка контузия на главния мозък и мозъчния ствол, оток на мозъка и счупване на черепа. Борбата за живота му продължвава.

Тази сутрин началникът на Регионалния инспекторат по образованието в Благоевград Ивайло Златанов обяви, че отговорност за инцидента носи учителят по физическо възпитание. Вчера по време на учебния час той бил с част от учениците си в салона на училището, докато останалите били в двора. Отговорността за поддръжката на съораженията обаче е на ръководството на учебното заведение.

Припомняме, че злополуката се случи вчера по обед в двора на Основно училище "Никола Парапунов". В събота жителите на Разлог организират и молебен за здравето на 14-годишното момче.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама