Кметът на Асеновград д-р Емил Караиванов поздрави хората с увреждания

15:08, 03 дек 15 25 306 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Асеновград д-р Емил Караиванов поздрави хората с увреждания на организираното от Териториалната съюзна организация на слепите в Асеновград скромно тържество.

На срещата, с която те отбелязаха Международния ден на хората с увреждания, присъстваха представители от Община Асеновград и Дирекция "Социални грижи" - Асеновград. Председателят на ТСО на слепите сподели с няколко встъпителни думи значението на този ден, а секретарят на организацията Пенка Христозова поздрави всички присъстващи членове в залата.

Директорът на Дирекция "Хуманитарни дейности" Величка Стойчева прочете поздравителния адрес от кмета на Асеновград.

"Възхищавам се от волята и желанието Ви да живеете достойно, да имате право на свободен избор и равни възможности за участие в живота на нашия град. Със своята активна дейност Вие ни помагате в търсенето на нови и по-добри решения за социалната ви интеграция", заяви в поздравлението си д-р Емил Караиванов.

Кметът на Асеновград подчерта и убеждението си, че Общината ще продължи да бъде отворена към решаването на проблемите на хората в неравностойно положение и ще оказва подкрепа в осигуряването на социална защита.

Домът за възрастни хора с физически увреждания и Центърът за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в град Асеновград също получиха поздравителни адреси от кмета на общината д-р Емил Караиванов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама