Зам.-кметът и председателят на ОбС поздравиха инвалидите в Разград

15:18, 03 дек 15 25 240 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Заместник-кметът Ердинч Хасанов и председателят на Общински съвет Надежда Радославова бяха гости на тържество, организирано от Дружеството на инвалидите в Разград по повод Международния ден на хората с увреждания, съобщиха от общинската администрация.

Хасанов поздрави присъстващите и им пожела успехи и лично удовлетворение. От името на общината той подари на председателя на дружеството цвете и заяви, че хората в неравностойно положение винаги ще имат подкрепата на д-р Валентин Василев и на екипа му, а помощта, която кметът е оказал за осъществяване на това събитие, ще бъде само началото на едни приятелски и добри взаимоотношения.

Поздравления към присъстващите отправи и председателят на Общинския съвет Надежда Радославова. Тя поясни, че 3 декември - Международен ден на хората с увреждания, е избран да подпомогне дискусията за свободния им и независим живот, както и да акцентира върху необходимостта от по-задълбочено внимание на достъпността, трудовата заетост, социалното включване, образователните и културните потребности.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама