Откриха граната в къща на ул. "Весела" в Пловдив (обновена)

17:00, 03 дек 15 25 280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицията е отцепила района около къща на ул. "Весела" в Пловдив заради граната, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Боеприпасът е намерен в таванското помещение на къщата, сигналът е подаден днес към 11 часа.

Районът веднага е бил отцепен от служители на Четвърто РУ и поет под полицейска охрана до идване на военни специалисти за транспортиране на гранатата.

Към 18 часа специализираният екип все още не беше пристигнал, предаде репортер на Пловдив Topnovini.bg от мястото на събитието.

Собствениците на къщата започнали да правят ремонт на покрива и докато претърсвали керемидите, открили гранатата. Хората са силно притеснени, че не могат да влязат в дома си и няма яснота кога устройството ще бъде обезвредено, за да се приберат вкъщи. Отчаяна жена разказа, че има майка инвалид и не знае дали няма да й се наложи да прекарат нощта извън дома си.

Минувачи негодуваха, че случаят явно не е от най-важните за съответните служби, визирайки скорошната акция на летището в София. Мъж пък коментира, че гранатата може и да е стара, но пък къщата се намира точно срещу родилен дом, в непосредствена близост има и няколко детски заведения.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама