ВМРО не иска да се разделя с Поли Карастоянова

17:20, 03 дек 15 / Политика 25 741 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На извънредно заседание на ръководството на ВМРО беше взето решение да не бъде подкрепено искането на коалиционния партньор НФСБ за изключване от Патриотичния фронт на депутата Поли Карастоянова. 

„Воеводите“ не намериха основания за крайната мярка. Според тях не е налице нарушаване на правилника за организация и дейността на Народното събрание. Правилникът за работата на парламентарната група на Патриотичния фронт също не е нарушен и именно заради това от ВМРО не виждат смисъл от изключването ѝ и няма да подкрепят това искане.

Припомняме, че по-рано днес лидерът на НФСБ Валри Симеонов обяви, че сваля политическото си доверие от Карастоянова, тъй като се е подписала като вносител на "лобисткия" Закон за акцизите и данъчните складове, който бе приет на първо четене в зала преди няколко седмици.

Текстовете са с вносител Емил Димитров - Ревизоро (ВМРО) и променят правилата за варене на домашна ракия, като ракиджийници няма да имат право да притежават съдове за приготвяне на алкохол над 500 литра. Ще се наложи и да варят само в определени месеци от годината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама