"Дунав" атакува ТОП 3 на Висшата лига срещу "Звездец"

07:17, 04 дек 15 / Спорт 25 222 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Утре, 5 декември, в Русе е двубоят от шестия кръг на първенството във Висшата волейболна лига между съставите на "Дунав" и "Звездец". Домакините са амбицирани да постигнат четвърта поредна победа във втория ешелон при мъжете и да атакуват ТОП 3 в класирането. Срещата в зала "Дунав" е с вход свободен и започва в 17:00 часа.

За русенския тим ще играят всички картотекирани състезатели, като в групата за мача няма проблеми с болни и контузени волейболисти. "Тренировъчният процес за двубоя протича нормално, според това, което сме планирали като занимания. Доволен съм от старанието на състезателите. Нямаме право на подценяване срещу "Звездец", с оглед на нашите цели в шампионата.

Излизаме за категорична победа, за да зарадваме публиката в залата", каза за Topnovini.bg играещият треньор на "Дунав" Красимир Миронов. До срещата русенският отбор ще има още две тренировки- днес в 16:00 часа и утре в 10:00 часа. 

Другите двубои от шестия кръг на първенството във Висшата лига са: "Виктория Волей"- "Град", "Славия"- "Черно море", "Локомотив" Пловдив- "Изгрев" и "Академик"- "Ботев".  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама