Любка Александрова награди отличените в конкурс на клуб „Млад възрожденец“

08:20, 04 дек 15 25 236 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Левски Любка Александрова връчи наградите на отличените в общинския конкурс „Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме…“, организиран от ОК „Млад възрожденец“. Това информираха от администрацията и допълниха, че церемонията се е състояла на 30 ноември.

„Много се радвам, че интересът към Общински клуб „Млад възрожденец” нараства и клубът се развива, защото страшно е важно и ценно родолюбието да се развива в душата и сърцето на всеки от най-ранна детска възрастЖеланието на децата да се включат в клуба ще им даде възможност да се срещнат с много и различни личности , да участват в инициативите, които ще се увеличават. - каза Л. Александрова и призова всички да се включат в похода „По стъпките на Апостола“.

Специален поздрав за отличието си в Националния конкурс „Моите народни будители”Фатме Аресниева получи от кмета на общината. Нов клуб „Млад възрожденец” беше учреден на тази среща - в с. Асеновци. Фатме Арсениева и Фатме Руменова ученички в ПГСС ”Никола Вапцаров” гр.Левски и Осман Османов от НУ „Христо Ботев” с. Асеновци бяха първите приети в клуба.

В категория Изобразително изкуство бяха отличени: Мелиса Адрианова Апостолова, Гергана Веселинова Георгиева, Дария-Мерседес Руменова Красимирова.

В категория Литература: Фатме Вергиниева Арсенова, Вилислава Тодорова Георгиева – Иванова, Габриела Петкова Димитрова.

Председателят на Общински клуб „Млад възрожденец” гр. Левски Силвия Петкова отчете дейността на клуба през изминалата година. През изминалата учебна година клубовете „Млад възрожденец”,провеждаха мероприятия в своите училища и участваха в проявите и събитията по повод тържества и празници в града и общината. Председателят на клуба се спря подробно на проявите през годината, а участниците в срещата споделиха свои преживявания докоснали патриотичното им и родолюбиво чувство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама