Грейна коледната елха в Благоевград

09:59, 04 дек 15 25 504 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Коледната елха в Благоевград грейна. Това стана на специално тържество, което се проведе снощи на площад "Георги Измирлиев". Празничните светлини на града пусна лично кметът Атанас Камбитов, който бе в компанията на ангелчето Кристина.

Минути преди това се чу звук от хеликоптер. След секунди от него слезе Дядо Коледа, който се отправи към сцената заедно със Снежанка и седемте джуджета. Добрият старец поръси с вълшебен сняг гостите и ги поздрави с характерното " Хо-хо-хо".

Преди това от Съдебната палата започна приказно шествие , което беше предвождано от Снежен крал и снежна кралица. Имаше и елхи на кокили. В музикалното шоу се включиха Биг Бенд - Благоевград, клуб по художествена гимнастика "Пирин", Петя и Боян, Танцова формация " Божана", деца от неделното православно училище, Александрина Механджийска и други. Гвоздеят на вечерта беше уникалното изпълнение на акробатичната група "Канетикс", които изпълняват своите номера по фасади награди. По традиция пищна заря озари небето над Благоевград и сложи край на тържеството.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама