Областният управител на Добрич се срещна с ръководителите на териториални звена

15:28, 04 дек 15 25 236 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
   С оглед подобряване на координацията, обмена на информация и съгласуваност в действията при провеждане на държавната политика в област Добрич, областният управител Детелина Николова покани на опознавателни срещи ръководителите на териториални звена.

   Срещите се проведоха във връзка с оптимизиране дейността на областна администрация и в изпълнение на провомощията на областния управител да осъществява взаимодействие с ръководителите на териториални звена на централната изпълнителна власт. Обсъдени са въпроси по отношение на подобряването на междуинституционалните взаимоотношения и изпълнението на секторните политики по места, както и някои проблеми в хода на подготовката за зимния сезон.

   Детелина Николова е поставила изискване по отношение на докладите за дейността, които й се предоставят от всяко териториално звено на основание Закона за администрацията. В тази връзка предстои актуализиране на Правилата за взаимодействие между Областния управител и ръководителите на териториални звена на централната изпълнителна власт.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама