Наркопласьор счупи ръката на полицай в карловското село Васил Левски

18:35, 04 дек 15 25 258 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Окръжната прокуратура в Пловдив наблюдава досъдебно производство срещу 42-годишния Николай Б. от Карлово за държане на наркотични вещества с цел разпространение и нанасяне на средна телесна повреда на длъжностно лице - полицейски служител (престъпления по чл. 354а и по чл. 131а от Наказателния кодекс).

Николай е задържан на 2 декември 2015 г. в село Васил Левски с амфетамини и екстази. При претърсването на колата и дома му са иззети наркотични вещества и електронна везна. По време на извършване на действията от органите на МВР Николай Б. е счупил ръката на полицейски служител от РУ на МВР в Карлово.

Извършителят е задържан за 72 часа в ареста и на 5 декември Окръжната прокуратура в Пловдив ще внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража".

В хода на проведена специализирана полицейска операция на МВР в Карлово на 2 декември 2015 г. са задържани с постановление на наблюдаващ прокурор за 72 часа и други три лица, срещу които Районата прокуратура в Карлово е образувала бързи производства за държане на наркотици.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама