Разград грейна в празничен блясък

19:50, 04 дек 15 25 522 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Разград грейна тази вечер в празничен блясък. Светлините на 10-метровия сребрист смърч пред Общинския културен център бяха символично запалени от младежите от театрална формация "Импулс" с ръководител Мария Петрова - Енева.

В празничната програма със свои танцови изпълнения се включиха танцьорите от Детска танцова школа „Хорце” към Центъра за работа с деца, Детска капанска студия към НЧ „Напредък 1901”  и Детски танцов ансамбъл „Лудогорче”. Коледни песни изпълниха Дея Куманова от Музикална школа „Илия Бърнев” и Текин Зекерие от Центъра за работа с деца.

Кметът на общината д-р Валентин Василев пожела на всички деца, техните родители, баби и дядовци здраве и весели празници, и всички техни желания да се сбъднат.

Дядо Коледа се обърна с молба към всички деца да бъдат добри и да си помагат в трудните моменти, защото само тогава чудесата се превръщат в реалност.

Със запалването на светлините на коледната елха беше даден и стартът на Коледните и Новогодишни празници в града. В дните до 31 декември са предвидени концерти, конкурси, благотворителни прояви и театрални постановки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама