Късметлия от Смядово спечели 4.2 млн. лв. от тотото (обновена)

10:08, 07 дек 15 25 327 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Късметлия от Смядово спечели 4 202 066 лв. в играта Тото 2 Зодиак на Спорт тото.

Това е първият участник спечелил джакпотът в играта от нейното създаване на 17 август 2014 г, съобщиха от Българския спортен тотализатор.

Печалбата от 4,2 млн. лева на тотомилионера е почти колкото бюджета на община Смядово, който е около 5 млн. лв.

До обяд днес в градчето всички знаеха за “милионерчето”, но все още не се беше разчуло кой е той.

Първият слух, че милионите от играта на Тото 2 е ударил Димитър Димитров, с прякор Пъпеша, не се потвърди. Младежът е последният от Смядово, който е печелил от лотарийна игра и се е пошегувал във фейсбук, че кани смядовчани на тотопарти. Скоро след това обаче е изтрил поста си в социалната мрежа.

Жители на Смядово обясниха пред репортер на Topnovini.bg, че печелившият може и да не е от града, а от околните села. За пример бе даден кметът на Кълново, който скоро също скоро е спечелил от тотото.

В единственият тотопункт в Смядово не липсвали печалби от игрите на спортния тотализатор разказаха посетителите на съседното заведение. Скоро от моментни игри на тотото късметлия е печелил 20 хил. лв., а кметът на Кълново ударил 8 хил. лв.

Всеобщото мнение бе, че това са много пари и че милионерът трябва да ги харчи разумно.

Жителите на Смядово пожелаваха на милионера да е жив и здрав, ако може и да помогне на по-бедните, ако не е семеен да се задоми, ако пък е да се грижи добре за семейството си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама