Кметът на Девня вдигна блокадата на изхода на града

11:46, 07 дек 15 25 261 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Девня Свилен Шитов убеди протестиращите си съграждани да вдигнат блокадата на изхода на града и ги покани на среща в общината.

Как премина срещата, вижте ТУК

В Девня дойдоха и представители на варненската полиция, като всеки момент се очаква на място да пристигне и началникът на отдел "Охранителна полиция" при МВР - Варна – комисар Никола Панчев, предаде репортер на Topnovini.bg.

Припомняме, че едно от основните предизборни обещания на новоизбрания кмет Свилен Шитов бе да затвори дискотеката в квартал Повеляново. Самата процедура обаче отнема време, което се оказа недостатъчно, за да се предотврати най-лошото.

Предстои представители на протестиращите да се срещнат на 4 очи със заместник-директора на варненската полиция, за да му разкажат за тоталното бездействие на правоохранителните органи в Девня, които години наред са си затваряли очите за безобразията, които се случват в града.

За това положение хората винят началника на местното полицейско управление Васил Василев, който дори днес не обърна никакво внимание на гражданите, които скандираха под прозорците му, а след това блокираха и пътя за Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама