31-годишен се нагълтал с трева, за да осуети проверка

15:00, 07 дек 15 25 321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Суха зелена тревна маса със специфичен мирис на марихуана е установена при проверка в 31-годишния В.Л. от Русе около 16 ч. на 4 декември, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Мъжът е погълнал въпросното вещество при проверката от служител на сектор Противодействие на криминалната престъпност.

Сигнал за случая е подаден в Първо РУ и дежурна оперативна група е изпратена за документиране на установеното и започване на разследване. 31-годишният е бил отведен в МБАЛ за преглед и освидетелстване. По случая е образувано досъдебно производство.

На 6 декември около 02:30 часа пък служители на сектор Противодействие на криминалната престъпност са установили русенецът А.К. на 29 г., който е държал у себе си наркотични вещества - марихуана. Той е засечен от полицаите в гр. Русе, в района на паркинг на ул. "Ген Кутузов", при "Левента".

На място е изпратена дежурна оперативна група от Първо РУ. При извършен оглед в лекия автомобил "Фолксваген Голф" на А.К. в раница в багажника са намерени и иззети полиетиленови пакетчета, с различни цветове и форми, съдържащи зелена суха тревна маса и електронна везна.

Направен полеви наркотест на тревата е реагирал на марихуана. Мъжът е предал на полицаите и намиращо се у него полиетиленово пликче, за което е заявил, че също съдържа марихуана. Срещу А.К. е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама