Д-р Валентин Петров напуска поста на управител на ДКЦ-1 в Шумен

16:46, 07 дек 15 25 615 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Управителят на Диагностично-консултативния център (ДКЦ) -1 в Шумен кардиологът д-р Валентин Петров е депозирал в Общината оставката си, стана ясно на днешния Консултативен съвет.

Затова на сесията на 17 декември, съветниците ще трябва да изберат и назначат управител, който временно ще управлява медицинския център до провеждането на конкурс, обяви кметът на Шумен Любомир Христов. Той допълни, че д-р Петров не е посочил мотиви за отказа си от поста и е поискал да се счита за предизвестие за напускане.

Към включените в дневния ред на сесията 48 точки, консултативният съвет днес добави още две- едната е за определяне на нов състав за местната комисия от Закона, който урежда правата на гражданите с дългогодишни жилищни влогове.

Втората добавена докладна е внесена от съветника от Реформаторския блок Христофор Крумов, с която се настоява община Шумен да направи ограда на ЦДГ №25 „Братя Грим” в кв. „Тракия” в Шумен.

Сред останалите въпроси в дневния ред на предстоящата сесия са и промяна в Наредба 1, промени по бюджета на Община Шумен за 2015 година

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама