Ст. Станчев: Ние трябва да зададем посоката за по-добро бъдеще на нашия народ

16:57, 07 дек 15 / Политика 25 434 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Това е един много специален ден за нас - членовете на Съюза на демократичните сили и всички наши симпатизанти", заяви общинският председател на СДС и зам.-областен управител на Русе Станимир Станчев.

С коктейл, на който присъстваха бивши и настоящи лидери на СДС в града и региона, както и част от партньорите й от "Реформаторски блок", русенската структура отбеляза 26 г. от основаването на "синята" партия.

"Изминахме нелек път. Предстои обаче още по-труден. Много хора положиха сериозни усилия, за да имаме по-добра и свободна България днес. СДС е единствената партия от бившия соцлагер, която съумя да премине през всички катаклизми и да се запази. Ние сме хората, които дадоха посоката в началото. Ние трябва да зададем следващата посока за по-доброто бъдеще на нашия народ. Знаем каква е нашата отговорност и сме убедени, че заедно с нашите приятели от "Реформаторски блок" можем да я понесем", сподели още Станчев.

"Много от нашите бивши членове са сега на високи ръководни постове в други партии. Ние нямаме нищо против, защото СДС се доказа като марка и школа", добави областният председател на партията Драгомир Дамянов.

Той и Станчев разрязаха и специално направена за целта торта, а дългогодишният член на местното ръководство Милан Николов отвори шампанско, което разпредели сред присъстващите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама