Стрелба до мол Paradise, има ранени (обновена в 20.04)

18:23, 07 дек 15 25 392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Имало е стрелба на бул. „Черни връх” в столицата, близо до мол Paradise, съобщиха за София Topnovini.bg от пресцентъра на МВР.

Сигналът за чути изстрели е бил подаден на телефон 112 в 17.45 ч. Веднага са били изпратени линейки и екипи на полицията. Пострадали са двама души, които са били откарани в лечебни заведения. Според директора на СДВР старши комисар Младен Маринов те са били простреляни в краката и са без опасност за живота.

Двамата са криминално проявени и са известни на полицията с кражби на автомобили. Имало е спречкване и те са били простреляни от "охранител на обект", според БНР.

Районът е отцепен, движението по булеварда след кръстовището с улица „Сребърна” е сериозно затруднено. Криминалисти работят по изясняване на обстоятелствата около инцидента.

Стреляно е от автомобил, който е успял да напусне мястото на престъплението. 

Припомняме, че недалеч от мястото на стрелбата, в района от другата страна на бул. "Черни връх", се намира офисът на Алексей Петров, където в края на октомври имаше неуспешен атентат с гранатомети срещу него.

По непотвърдена информация, един от простреляните е бодигард на Петров. Тя обаче беше отречена от източници от МВР пред БНР.

Според Канал 3 Петров категорично е опровергал стрелбата да е насочена по някакъв начин с него и уточни, че по време на инцидента, той е бил на съдебно заседание в Специализирания съд.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама