Учителката Даниела Досева от Левски бе отличена от Европейската комисия

07:04, 11 дек 15 25 437 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От 22 до 24 ноември се проведе информационна визита на учители от България в Европейската комисия в Брюксел, Белгия. В събитието взе участие Даниела Досева – главен учител в ОУ „М. Горки“, гр. Левски. Тя бе един от двадесетте педагози, получили покана от Европейската комисия за участие в семинар на тема „Активни учители в европейски проекти“.

В програмата бе включено посещение на Комисията, по време на което бяха изнесени презентации за процеса на взимане на решения в ЕС, образователните политики на ЕК и засегнати актуални европейски теми. Посещението в Европейския парламент не се състоя, поради въведената в този период най-висока – четвърта, степен на терористична опасност. Учителите бяха избрани чрез конкурс на базата на изпратени проекти, реализирани или планирани с помощта на материали, представени по време на учителски семинари, организирани от Европейската комисия в рамките на 2015г.

С гордост съобщаваме, че името на Даниела Досева и ОУ „Максим Горки“, гр. Левски бе на първо място. Да поздравим г-жа Досева и да и пожелаем нови творчески успехи!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама