Легендите на българската музика събраха няколко поколения русенски фенове на грандиозен концерт в "Булстрад Арена"

08:58, 11 дек 15 / Любопитно 25 321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С грандиозен концерт в зала "Булстрад Арена" в четвъртък вечер супергрупата "Легендите" върна спомена за златните години на българския рок. Константин Цеков от ФСБ, Йордан Караджов от Сигнал, Митко Кърнев от D2, Любо Киров,  Константин Марков и Стенли от Тангра върнаха времето за стотиците фенове чрез изпълнения на най-емблематичните си песни.

Музикалната рок-епопея бе разказана от самите автори и изпълнители на хитовете, пресъздадени в оригиналните им аранжименти. „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другия“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Бъди какъвто си“, „Пак ще се прегърнем“,„Има ли цветя“ „Оловният войник“ са само част от песните, които прозвучаха на сцената. 

Евъргрийните бяха и визуално представени чрез специална мултимедия, която напълно ще потопи публиката в духа на времето на любимите й песни.  

Стотиците русенски фенове видяха Константин Марков, Стенли, Константин Цеков, Йордан Караджов, Митко Кърнев и Любо Киров в нови и нетипични за тях роли. Стенли пя хитове на D2, Данчо Караджов – на група ТЕ, а Любо – на ФСБ, като същевременно показа умения като барабанист. И всичко това подсилено с китарните партии на Митко Кърнев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама