Два автомобила "БМВ" горяха през нощта в Русе

12:15, 11 дек 15 25 245 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През изминалото денонощие дежурните екипи на пожарната са се отзовали на 5 сигнала за произшествия, съобщава ОД на МВР - Русе.

По-сериозният от тях е станал тази нощ, когато между 00:52 и 02:00 служители от Втора РСПБЗН – Русе са гасили пожар в лек автомобил в ж.к. Родина, на ул. Петрохан. В дежурните части на МВР в Русе са постъпили сигнали за два горящи леки автомобила с марките БМВ - единият паркиран в двор на къща на ул. Шипка, а другият пред къща на ул. Петрохан. При първия случай стопанинът сам е потушил пламъците, които са засегнали предния и декоративния капак на двигателя. Вторият пожар е загасен от екипа на Втора РСПБЗН.  При пристигане на огнеборците на място се установява, че гори двигателно отделение и купето на БМВ, с транзитна регистрация. Случаят е предаден на полицията за оглед и изясняване на причините за произшествието. Води се дознание.

През изминалия ден пожарникарите са гасили и два пожара, възникнали от запалване на натрупани сажди в комини. И двата инцидента са станали в в гр. Ветово - единият в къща на ул. Велко Дачев, а другият на ул. Мадара. 

Вчера вечерта екипи от Първа и Втора РС ПБЗН са реагирали съответно в 17:29 и в 19:38 по сигнали за запалени отпадъци в контейнери в гр. Русе на ул. Петко Каравелов и на ул. Котовск. Запалванията са загасени, а в двата случая пожарникарите посочват за причина – небрежност при боравене с открит огън.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама