Русенският младежки дом отбеляза идващите празници с голям коледен концерт

14:10, 11 дек 15 / Култура 25 457 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С грандиозен шоу-спектакъл Младежки дом отбеляза наближаването на най-светлите празници през годината, а именно Коледа и Нова година, съобщава Община Русе. Точно в 18ч. на 10.12.2015 г. беше дадено началото на коледния концерт на съставите към Общински младежки дом, под надслов „Коледни звезди”.

С нежна музика и новогодишен валс се представиха хор „Свети Георги Победоносец”, а приказният фон беше допълнен от танцова двойка от клуб „Настроение”. Най-многобройната група в Младежки дом – „Импулс”, се радва на бурни аплодисменти за своя „Коледен танц”, в който се включиха близо 100 балерини от танцовото студио. За доброто настроение в залата допринесоха и танцьорите по спортни танци, които представиха Румба и Пасо добле. Малчуганите от вокална група „Приста” нажежиха обстановката и повдигнаха още повече коледното настроение с песните „Тази смълчана нощ” и „Коледна молитва”. 

Тази година за първи път се представи и рок групата Whitering Silence, а нежното соло на Мери-Ан от балет „Импулс” и песента на Диян Генчев отново пренесоха публиката в коледната нощ. 

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха танцьорите от фолклорно танцово студио „Зора”, а на сцената за първи път тази година се качиха и най-малките представители на студиото. Клубът по ушу представи „Парад на шампионите и кандидат-шампионите”, които показаха техники с меч и пръчка. Марина Георгиева изпя “All I want for Christmas” на Марая Кери, а балерините от „Импулс” бяха подготвили специален танц. Момичетата от „Кей старс” представиха танца “No more dream”, където показаха стъпки от корейските танци кей поп. 

За да бъде завършека идеален, под звуците на мелодична коледна песен, на сцената излязоха всички участници, за да се поклонят и да изразят своята благодарност към многобройната публика, която не спря да ги аплодира през цялото време. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама