Марселиньо и Керчев са победителите в анкетата на феновете „Футболист на годината в Лудогорец”

15:57, 11 дек 15 / Спорт 25 289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Марселиньо и Венци Керчев са победителите в анкетата на феновете „Футболист на годината в Лудогорец”. Анкетата за най-добър футболист за 2015 г. и най-прогресиращ млад играч в „Лудогорец“ бе организирана от www.ludogorec.net, съвместно с фен клубовете на българския шампион от страната и чужбина. Гласуването се проведе изцяло онлайн от 7 до 10 декември. Победителите бяха обявени днес на базата на „Спортен Център Лудогорец”. 

За футболист на годината феновете на Лудогорец избраха Марселиньо, а за най-прогресиращ млад играч бе определен Венцислав Керчев. Те получиха купите си в присъствието на всички футболисти от отбора, треньора Георги Дерменджиев, и изпълнителния директор на клуба Ангел Петричев.

След получаването на приза Марселиньо сподели, че наградата не е само за него, а за целия отбор. От своя страна Венци Керчев благодари на всички фенове, гласували за него, както и на своите съотборници.

Организаторите на анкетата изказаха своите благодарности към Националния фен клуб „Разград”, дамската фракция Green Ladies, както и на фен клубовете във Варна, Русе, Кубрат, Попово, Завет, Амилум и Сандански за помощта им при организацията на събитието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама