Регистрираме касови бележки в Лотарията на НАП и с мобилно приложение

07:50, 15 дек 15 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Всеки регистриран потребител в Лотарията на НАП и МФ може да въвежда касови бележки и чрез мобилното приложение на НАП, което може да се изтегли през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система  Android, съобщиха от ТД на НАП Велико Търново. Фискални бонове могат да бъдат регистрирани и чрез телефона на агенцията 0700 18700.

До момента сайтът на играта www.kasovbon.bg е посетен близо 5 млн. пъти, регистрирани са близо 3 млн. касови бележки на обща стойност 41 млн. лв.

Първият късметлия от данъчната лотария ще бъде изтеглен на 20 декември 2015 г. в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ 1. Всяка седмица в продължение на една година НАП ще връчва по един смарт телефон с четириядрен процесор, всеки месец – 40 инчов смарт 3Д телевизор, а голямата награда лек автомобил с всички екстри ще бъде изтеглена по Коледа догодина.

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Всеки, който иска да участва в Лотария с касови бележки, може да се запознае с отговорите на най-често задаваните въпроси за кампанията, достъпни на интернет страницата www.kasovbon.bg.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама