Стотици малчугани се възползват от безплатната ледена пързалка във Варна

07:59, 15 дек 15 25 493 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Над 150 малчугана на ден посещават безплатната ледена пързалка във Варна. Това установи репортерска проверка на Topnovini.bg. Съоръжението е изградено на площада до общината (до Паметника на загиналите в Сръбско-българската война).

Най-често посетителите са малчугани от 5 до 15 години, заявиха служители на ледената пързалка. Най-малките се допускат с придружител, за да няма инциденти. До момента няма злополуки на ледената пързалка. На всеки час там се забелязват групи от малчугани, които след училище посещават атракцията.

Празничният дух се усеща и от традиционната коледна приказка, изградена на площада до общината, където най-малките могат да се снимат за спомен със Снежанка, Дядо Коледа и еленчетата.

За празничната атмосфера допринасят и кокетните къщички, които са изградени в баварски стил на площад "Независимост". Те предлагат за всекиго по нещо. Аромат на димящи скари и греяно вино привличат минувачите, които се спират, за да пробват от апетитните изкушения.

Под покрива на базара са събрани различни търговци на стоки. Изградените дървени къщички предлагат сувенири, солени и сладки кулинарни лакомства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама