Отбелязаха 1 година от представяне на социалната услуга ДЦДМУ „Рализ“ в Сливо поле

10:11, 15 дек 15 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дневен център за деца и младежи с увреждания „Рализ“ Сливо поле, отбеляза тържествено една година от предоставяне на социалната услуга, която дава възможност на децата и младежите да получат качествени специализирани грижи и помощ, както и да се интегрират в живота на общността, съобщават от Областна администрация- Русе.

Приветствие към присъстващите на празника поднесе Станимир Станчев, заместник областен управител на област Русе. В навечерието на най-светлите Коледни и Новогодишни празници, той е пожелал здраве, търпение и постоянство в неуморните усилия на хората, работещи в Дневния център.

Станимир Станчев е подчертал, че няма по- благородна и отговорна задача от тази да бъдеш отдаден и полезен на децата и младежите в нужда, да си тяхна подкрепа и да осмисляш трудното им ежедневие, съобщават още от Областна администрация- Русе.

Заместник областният управител е допълнил, че обществото е длъжник на хората с увреждания и има още много какво да им даде. Гости на събитието са били представители на държавните институции, местната власт, деца и родители.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама