Награждават в петък най-добрите спортисти, треньори и отбори на Шумен

13:03, 15 дек 15 / Спорт 25 264 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Най-добрите спортист, треньор и отбор на Шумен за 2015 г. ще бъдат отличени по време на официална церемония на 18 декември, петък от 17,20 часа. Тържеството ще се проведе в концертната зала на Младежки дом. Това обяви по време на пресконференция Даниел Даулов - старши експерт „Спорт и младежки дейности" в Община Шумен.

29 клуба са получили право да номинират свои спортисти за попадане сред най-добрите на годината. Предложения са изпратили само 13.

Сред тях са клубовете по конен спорт, карате, кик бокс и муай тай, тенис на маса, фехтовка, хандбал, шах художествена гимнастика и мажоретки, лека атлетика, спортни танци.

Все още не е ясна десетката на най-добрите спортисти на Шумен за годината, но медии и клубове вече са дали своя глас. Предстои комисия, от експерти и журналисти, сформирана със заповед на кмета Любомир Христов, да обработи резултатите.

Отличията на най-добрите в спорта за 2015 година ще бъдат връчени от кмета Любомир Христов. На церемонията ще бъдат отличени и най-малките таланти на клубовете, постигнали успехи през годината. Всеки клуб е получил възможност да предложи по двама свои млади спортисти, които да бъдат наградени с плакет „Млад спортен талант".

Отличия ще има и за спортисти ветерани, а организаторите от Община Шумен обещават и много изненади по време на церемонията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама