„Атака”-Шумен поиска оставката на правителството

13:13, 15 дек 15 / Политика 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Местната структура на „Атака” излезе днес на протест пред сградата на областната управа в Шумен с искане за оставка на правителството.

„Протестираме срещу пагубното управление на страната в последните 26 години, което превърна България в държава от третия, четвъртия свят. Колонизираха ни и всички работят за икономическото и културното поробване на българския народ.

Искаме оставка, предсрочни избори, народовластие и съд за националните предатели на майка България”, призова лидерът на шуменската структура на „Атака” Добрин Чайлев.

Той посочи, че поводът е пристигането на министър-председателя на Турция Ахмет Давутоглу в България и представянето на неговата книга, в която той пише, че Турция след края на студената война трябва да се отвори към най-близките си зони, в които попада и България. Там да преразгледа своите геополитически, икономически и културни интереси.

„Атака е последната крепост на българския народ, падне ли и тя, страната ни е загубена”, допълни Чайлев.

Той уточни, че на сесията в четвъртък ще настоява общинският съвет в Шумен да приеме проектодекларацията, която е внесъл в общината.

„В нея ние искаме затваряне на държавните граници на страната и общинският съвет да излезе с общо решение да не се позволи на територията на Шуменска област да се изграждат бежански лагери”, посочи Чайлев. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама