Млади социалисти с благотворителна акция за болни деца в Асеновград

13:27, 15 дек 15 25 343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Усмивки на малките пациенти от Детското отделение в МБАЛ - Асеновград, дариха младежите от БСП в Асеновград  навечерието на един от най-светлите зимни празници.

Целта на благотворителната инициатива е престоят на малчуганите в болничното отделение да бъде съпроводен със забавления и игри. В продължение на месец младите активисти апелираха гражданството за съвместната акция, в която  десетки игри, книги и играчки бяха събрани от асеновградчани. За по-приятни мигове в детското отделение социалистите изцяло преобразиха детския кът с разнообразни рисунки и стикери по стените.

Председателят на БСП и общински съветник Енко Найденов, общинските съветници Ваня Костадинова и Петко Чирпанлиев и младите социалисти Нина Янева, Яна Стоева и Георги Кацаров лично предадоха събраните подаръци за лекуващите се деца на завеждащия детското  отделение д-р Недялка Стефанова.

"Надяваме се, този жест да сътвори множество усмивки и предпразнично настроение у нашите малки съграждани.  Искрено благодарим на всички асеновградчани, които се включиха в инициативата", споделиха още организаторите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама