Фотоконкурс на тема „Небето над Разград” организират по повод Деня на града

13:33, 15 дек 15 25 265 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За пета поредна година община Разград и Центърът за ученическо техническо и научно творчество организират фотоконкурс по повод Деня на града - 28 януари. Темата на тазгодишното издание на конкурса е „Небето над Разград”, съобщиха от общинската администрация.

Във фотонадпреварата могат да включат ученици от I до XII клас, като участието е индивидуално. Жури ще класира творбите анонимно в три възрастови групи: от I до IV, от V до VIII и от IX до XII клас. Конкурсните творби трябва да са по темата и да включват елементи от знакови за Разград обекти, да имат заглавие и да са авторски.

Изискването на организаторите  е творбите да не са участвали в други конкурси и да не са публикувани в интернет. Всеки участник може да представи неограничен брой снимки на хартиен носител - формат А4.

Според регламента на конкурса се допускат допълнителни обработки на яркост и контраст на снимката, но не се допускат обработки като фотоколажи; снимки, съдържащи надписи, дати. Организаторите нямат задължение да върнат обратно получените фотографии.

Крайният срок за предаване на творбите е до 15 януари в сградата на ЦУТНТ. Всяка творба трябва да е придружена от информация за участника – трите имена, клас и възраст, училище и ръководител, точен адрес и телефон за връзка.

Победителите във фотоконкурса ще бъдат наградени на 27 януари във фоайето на 11 етаж на сградата на общината, като най-добрите фотографии ще бъдат подредени в изложба.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама