Коледен спектакъл и "щуротека" ще забавляват поморийските деца

15:57, 15 дек 15 25 259 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Коледа в Поморие ще пристигне със спектакъл и детска "щуротека", съобщиха от Общината. С много настроение и празничен дух ще бъде наситен утрешният 16 декември /сряда/. Още в 10:00 часа сутринта учениците от СОУ „Иван Вазов” в морското градче ще открият благотворителния коледен базар „Детска звезда” в двете сгради на училището.

Децата от ЦДГ „Веселушко” и вокална група „Слънчев ритъм” към НЧ „Светлина 1939” са подготвили коледен спектакъл, който ще изнесат от 16:30 часа в залата на НЧ „Просвета 1888”.

Незабравимият празничен ден ще завърши в 17:30 часа, на външната сцена пред читалището с весела „Коледна щуротека”, организирана от Община Поморие за всички малчугани.

Лично Дядо Коледа, Снежанка и едно от джуджетата ще посрещат и забавляват децата, за да превърнат празника в сбъдната приказна мечта.

Белобрадият старец ще завърти „Колелото на знанието”, а малките палавници ще се състезават, отговаряйки на чудни питания и гатанки. За своите правилни отговори те ще получават по една снежинка. Осигурени са подаръци за всички „знайковци”, а специалната награда на Дядо Коледа е отредена за детето, събрало най – много точки – снежинки.

Община Поморие е подготвила още много изненади, танци и игри и кани всички послушни и не толкова послушни деца да щуреят заедно на „Коледната щуротека”.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама