Пони, помагач на Дядо Коледа, разхожда малчуганите по площада в Царево

16:18, 15 дек 15 / Култура 25 263 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През декемврийските нощи жители и гости на града могат не само да се разхождат по украсените улици на Царево, но и да се насладят на разнообразната, изпълнена с песни и танци програма пред НЧ „ Георги Кондолов”, информират от Общината. Около коледната елха Дядо Коледа и неговата прекрасна Снежанка очакват всяка вечер децата, за да ги поздравят и да изслушат желанията им за тазгодишните коледни подаръци. Другата интересна атракция за деца е разходка с най-новия помощник в свитата на Дядо Коледа – симпатичното пони. То очаква децата на Царево всяка вечер от 17:00 часа, за да ги разведе по озарения от празнични светлини площад.

Децата от ДФФ „Нестинарче” при НЧ „ Георги Кондолов 1914”, с ръководител народната певица Златка Ставрева, вече дадоха начало на празничната коледна програма в Царево. Под светлините на красивата елха певците от детската формация изпълниха новия си репертоар от песни и поканиха на хоро своята публика.

Подаръкът от Община Царево за нейните малки жители е безплатен вход на мюзикъла „Вълкът и седемте козлета”, който ще започне от 18:00 часа на 16 декември (сряда) в залата на читалището. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама