Убиецът от Чирпан остава в ареста

16:43, 15 дек 15 25 405 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Постоянна мярка „задържане под стража” постанови Старозагорският окръжен съд за 25-годишния Калчо Илиев от Чирпан. Срещу него е повдигнато обвинение за извършено умишлено убийство – престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс.

Разследването сочи, че на 12 декември 2015 г. в Чирпан Калчо И. умишлено е умъртвил съгражданина си - 54-годишния Ангел Демирев.  Убийството е извършено посредством стрелба с пистолет и наръгване с нож.  Калчо е направил пълни самопризнания.

Припомняме, че в събота в 15.15 часа на тел. 112 е получено съобщение за стрелба с огнестрелно оръжие в Чирпан, на ул. "Кокиче". По същото време в Районното полицейско управление се явили лицата  Калчо Илиев и 33-годишният  М. М от Чирпан. Пред полицаите те заявили, че докато са пътували с лек автомобил "Мерцедес", преминавайки по ул. "Кокиче", между тях и Ангел Демирев, е започнала престрелка, в следствие на която Калчо получил огнестрелна рана в дясната длан, а той пък прострелял  Ангел  с ловна пушка.

При извършените оглед и претърсване на лекия автомобил "Мерцедес" са намерени и иззети една ловна пушка и два  пистолета - всички незаконно притежавани, както и нож с дължина 230 мм. 18-годишната А. А., снаха на убития, е предала доброволно един незаконно притежаван пистолет.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама