Цветанов: Кандидатът за правосъден министър трябва да получи подкрепа на вскичи групи в НС

16:47, 15 дек 15 / Политика 25 385 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Кандидатът за министър на правосъдието трябва да получи подкрепа на всички парламентарно представени групи в НС", каза след провеждането на приемната си във Велико Търново Цветан Цветанов. "Убеден съм, че съсвсем скоро ще бъде избран нов министър. Премиерът Бойко Борисов води преговори в момента", каза още Цветанов. Той заяви още, че се чувства спокоен за мнозинството в Парламента, след като Лукарски и Кунева са заявили подкрепата си и оставането в управлението.

На приемната на Цветан Цветанов дойдоха десетки хора, с най-разнообразни въпроси. Ученици от последния курс в Професионалната гимназия по електротехника във Велико Търново посетиха приемната на председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, заедно със своята преподавателка Снежана Стоянова, за да изразят лично благодарността си към Цветанов, който през лятото подкрепи финансово участието на 51 възпитаници от осем търновски училища в националния поход „По пътя на Ботевата чета“.

Тази подкрепа бе потърсена по-рано в една от приемните на зам.-председателя на ГЕРБ във Велико Търново.

Младите хора връчиха на Цветан Цветанов благодарствена грамота и диск с филм от тазгодишния поход. Те му представиха отчет за изразходваните суми и дейностите, проведени благодарение на тях.

Учениците споделиха, че в момента сформират градска младежка туристическа организация, а целта им е да увлекат в родолюбивите си занимания свои връстници от всички училища в старата столица. Младежите запознаха Цветан Цветанов с календарния си план за прояви през следващата година. Най-яркото събитие сред тях е юбилейният 70-ти поход по стъпките на Ботев – от Козлодуйския бряг до връх Околчица.

„Възхищавам се на Вашия патриотизъм и това трябва да бъде подкрепяно. Виждам, че правите всичко с желание и сърце. Уважавам ентусиазма Ви – така опознавате родината и създавате условия да се съхранява българското“, коментира Цветанов, който се ангажира, заедно с евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Ева Паунова и великотърновския й информационен център, отново да подпомогне участието на учениците в националния поход. Цветан Цветанов бе категоричен, че догодина ще се присъедини към великотърновските младежи в похода.

Още няколко великотърновци дойдоха при председателя на ПГ на ГЕРБ, само за да благодарят за вече разрешени въпроси, десетки споделиха проблеми от различно естество, някои от които бяха задвижени веднага.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама