Сливналия участва в годишната среща на Европейските демократи студенти в Армения

17:35, 15 дек 15 / Политика 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Митя Атанасов и сливналията Георги Николаев представиха МГЕРБ на Годишната среща на Европейските демократи студенти в Ереван, Армения. Темата на събитието, на което присъстваха повече от 60 делегати и представители на над 20 студентски организации от цяла Европа, бе „Изпълнението на новите управленски модели в страните от Източното партньорство”.

Георги Николаев представи пред Съвета доклад относно „Умни и зелени градове”, който бе одобрен от работната група „Политики за Европа”, на която е член.

Участниците проведоха срещи с президента на Армения Серж Саркисян, както и с министър-председателя Новик Абрахамян. По време на Срещата на Съвета на Европейските демократи студенти Митя Атанасов, като член на бюрото й, представи подготвената от него резолюция от името на цялата организация относно „Новите управленски модели в страните от Източното партньорство.

„Провеждането на срещите на Европейските демократи студенти в локации като Ереван е изключително важно, за да имат младите и политически активни хора директен досег с темите, които обсъждат във връзка с региона на Източното партньорство“, заяви Атанасов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама