Московската „Пепеляшка” взриви старозагорската сцена

22:05, 15 дек 15 / Култура 25 308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Невероятният балетен спектакъл  „Пепеляшка” , по музика на Сергей Прокофиев, на Академичния държавен московски балет, взриви сцената на Операта в Стара Загора тази вечер.

В изпълнената до краен предел зала, над 600 старозагорски любители на балета се насладиха на изключителното майсторство на артистите.

Най-много овации заслужи народната артистка на Русия Екатерина Березина в ролята на Пепеляшка.  Уникалното изпълнение на именитата балерина, която показа перфектно владеене на класическия танц, бе посрещнато с буря от аплодисменти.  Обаянието и изключителния професионализъм на Березина покориха публиката.

Заслужени овации получи и Алексей Орлов в ролята на принца. Не по-малко бяха аплодисментите и за заслужилата артистка на Русия Марина Ржанникова, в ролята на кръстницата. Ярката й индивидуалност, прекрасна сценична външност и изящество, очароваха старозагорските зрители.

Сценографията, декорите и костюмите на изпълнителите бяха още един прекрасен щрих към невероятното изпълнение на Московския балет.

След края на спектакъла хората в цялата зала на крака, изразиха благодарността си за изключителното изживяване с бурни аплодисменти.

„Невероятно, изключително, поразителен професионализъм,запомнящо се присъствие”, бяха оценките на зрителите.   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама