Отложиха делото срещу Тони Мамата

11:01, 16 дек 15 25 543 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Специализираният съд не даде ход на делото срещу Антон Савов, известен като Тони Мамата, Добромир Синигеров и Генчо Романски, предаде репортер на София Topnovini.bg. Те са обвинени в организиране и ръководене на престъпна група с цел разпространение на наркотични вещества. Савов е сочен за дясната ръка на Златомир Иванов - Баретата в разпространението на наркотици.

Причината за отлагането на делото е неявяването в съдебната зала поради здравословни причини на адвокат Здравкова, която защитава Синигеров. Съдът реши делото да се гледа на 25 февруари от 09:30 часа.

Очаква се за свидетел да бъде призован Ивайло Серафимов, който в момента е в затвора. По предварителни данни той ще излезе оттам през месец март 2016 г. Други двама свидетели са в чужбина. Има и двама анонимни, които също са призовани да свидетелстват срещу групата.

По думите на съдията, ако всичко върви нормално, делото може да приключи преди лятото на следващата година.

Преди съдебното заседание прокурорът по делото се пошегува с подсъдимите, че е очаквал вече да са излежали присъдите си. Те му отвърнаха, че за краткото време от близо година, откакто не са се виждали с него, не може да бъде излежана каквато и да е присъда, поискана от прокуратурата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама