Москов имал не пръст, а цяла ръка в номинацията на Екатерина Захариева

13:12, 16 дек 15 / Политика 25 307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Петър Москов има не пръст, а цяла ръка в номинацията на Екатерина Захариева. Това заяви самият той пред журналисти в парламента след като кандидатурата на Екатерина Захариева за правосъден министър бе представена на парламентарните групи в Народното събрание, предаде репортер на София Topnovini.bg.

„Бях част от целия този процес по случването на такова решение. Знам, че решението е по-добро от кризата. Работата на политика е това – не да формира кризи, а да намира решения. На фона на такава безапелационна кандидатура като Екатерина Захариева и на базата на вече течащият процес по конкретизация на анекс на споразумението за управление на коалицията, в който да бъдат разписани конкретните мерки по съдебната реформа и антикорупционното законодателство, мисля, че можем да продължим напред“, обясни Москов.

Той призова към това всички да бъдат наясно за оценката си и за това какво се е случило досега по пътя на съдебната реформа. „Има разминаване в пътя напред. Твърдя, че този път е свързан с продължаване на борбата, а не с отказ от нея“, добави Петър Москов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама