Задържаха двама младежи с наркотици на паркинг във Варна

14:41, 16 дек 15 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
22-годишна варненка и мъж на същата възраст са хванати с наркотици на паркинг пред магазин за хранителни стоки в квартал "Възраждане" във Варна, съобщиха от полицията.  

Служителите на реда извършили проверка на лекия автомобил, който се ползвал от младежите в понеделник, 14 декември. Тогава полицаите открили в превозното средство 2 електронни везни,  пластмасови кутийки и пакетче, съдържащи кристално вещество и едно с бяло прахообразно вещество. В момичето е намерено и пакетче с тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамин с общо тегло от 28,02 гр. и марихуана с тегло от 0,55 грама.

Двамата младежи, които са известни на МВР, са задържани за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Материалите са докладвани на Районната прокуратура.

Същия ден с наркотици е хванато и непълнолетно момиче. То е проверено от служителите на реда до Паметник на българо – съветската дружба в квартал Бриз. В непълнолетната е открита саморъчно свита цигара, съдържаща 0,21 гр. марихуана. По случая е образувана преписка. Материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама