Ясни са спортистите в Топ 10 на Шумен за 2015 година

16:19, 16 дек 15 / Спорт 25 687 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Състезатели от спортовете карате, кик бокс и муай тай, конен спорт, фехтовка и хандбал попаднаха в Топ 10 на спортистите в Шумен за 2015 година.

Комисия, назначена със заповед на кмета Любомир Христов обобщи резултатите от гласуването сред клубове и медии.

По азбучен ред в Топ 10 на спортистите на Шумен за изминаващата година попадат: Аспарух Атанасов /конен спорт/, Вичко Николов /фехтовка/, Димитър Димитров /карате/, Живко Добрев /конен спорт/, Ивелина Петрова /карате/, Кръстина Сабо /хандбал/, Любомира Николова /карате/, Наталия Маринова /карате/, Пламен Борисов /кик бокс и муай тай/, Християн Тотев /кик бокс и муай тай/.

Общо 24 са били номинираните от клубовете спортисти.

Шест треньори са получили номинации за приза №1 за 2015 година. Това са: Галин Методиев /кик бокс и муай тай/, Господинка Жекова /лека атлетика/, Даниел Димитров /карате/, Димитър Димитров /карате/, Марийола Спасова и Снежана Иванова /художествена гимнастика и мажоретки/, Николай Николов /фехтовка/. От шестимата треньори, трима са получили гласове и ще се борят за №1 на годината. Това са: Галин Методиев, Димитър Димитров и Господинка Жекова.

Два са отборите, предложени и получили гласове, за наградата за №1 на 2015 година. Това са мажоретния състав на клуб “Ритмик” и дамският хандбален отбор “Шумен 98”.

Тази година трима ветерани спортисти ще получат признание за своите успехи през годината. Награди ще получат лекоатлетките Недялка Бакалова и Каролина Николова и състезателят по спортно ориентиране Зафир Ников.

Официалната церемония на най-добрите в спорта за 2015 година, която ежегодно се организира от община Шумен, ще се състои в петък, 18 декември, от 17,30 часа в концертната зала на Младежкия дом.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама