Един от арестуваните митничари – брат на шефа на следствието в Хасково

13:19, 17 дек 15 25 530 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Митничарят от Капитан Андреево Стоян Кръстев, който попадна в ареста при акцията в неделя, но вече е на свобода, е брат на шефа на следствието в Хасковска област Кръстьо Кръстев, научи Topnovini.bg. За Стоян Кръстев съдът определи парична гаранция в размер на 20 000 лв.

С оглед различната степен на съпричастност на обвиняемите, съдът постанови и различен размер на паричната гаранция. 20 000 лв е гаранцията и за обвиняемите Георги Раковски, Николай Колев и Атанас Атанасов.

Адвокат на Кръстев бе Смиляна Нитова, която бе депутат от БСП в миналия парламент, тя е съпруга на шефа на следствието в Хасковска област.

Близки до разследването посочиха пред Topnovini.bg, че Стоян Кръстев е един от най-многото, които са били заснемани с видео, разрешено от съда.

В операцията участваха 140 души от ДАНС и полицията. Екипите са събирани от Варна, Сливен, Бургас, Хасково. Всички са били настанени на хотел в Стара Загора и нито един екип не е знаел за друг, до момента на нахълтването им на граничния пункт, твърдят запознати. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама