Коледно тържество стопли сърцата на обитателите в Дома за стари хора в Разград

14:18, 17 дек 15 25 300 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Домът за стари хора в Разград днес бе изпълнен с много гости, подаръци, обич, топлина и грижи, които да заместят самотата в живота на възрастните хора, за да прекарат дните около Коледа така, сякаш са в собствения си дом с любимите хора. Сред гостите на Коледното тържество бяха кметът д-р Валентин Василев и зам.-областният управител Нурие Црънгалова, съобщиха от пресцентровете на общинската и областните администрации.

Д-р Василев поздрави потребителите на дома и екипа, който се грижи за тях с предстоящите празници и им пожела здраве, щастие и много поводи за усмивки през 2016 година. Кметът  зарадва възрастните хора с подарък – торта.

Пожелания към потребителите на Дома за много здраве, обич, топлина и достойни старини отправи и зам.-областният управител Нурие Црънгалова.

Поздрави и подаръци за Дома за възрастни поднесоха също зам.-кметът Ердинч Хасанов, председателят на Общински съвет Надежда Радославова и представители на държавната власт и много други гости.

Празничната програма, която донесе много усмивки и положителни емоции на потребителите на Дома, започна с изпълнение на децата от ОУ „Н.Й.Вапцаров” в  Разград.  Бурни аплодисменти получиха и децата от ОУ „Г.С.Раковски”, с. Раковски, които пяха, играха и представиха забавни сцени. С усмивка бяха посрещнати и децата от Центъра за настаняване от семеен тип за деца, лишени от родителски грижи, които с песни и танци поздравиха възрастните хора.

Доброволци от БЧК също поздравиха възрастните хора и им пожелаха преди всичко здраве.

Четейки по изражението на лицата им, Коледният празник несъмнено донесе много настроение и накара всички потребители на Дома да се почувстват по-щастливи и обичани, отбелязват от областната администрация в Разград.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама