Елена Йончева: Хората очакваха да чуят това, което каза Доган

10:56, 24 дек 15 / Политика 25 528 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хората очакваха да чуят това, което каза Ахмед Доган. Думите му обаче трябваше да бъдат казани не от него, а от президента или премиера. Така журналистът Елена Йончева коментира речта на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган по време на новогодишното парти на партията преди седмица.

Според нея разпространеното от пресцентъра на Движението слово на Сокола е надхвърлило партийните интереси. Тя обясни пред Нова телевизия, че до момента никой от българските политици не си е позволил да говори какво ще прави страната ни при евентуален военен конфликт между Русия и Турция. 

"Нашите институции казват основно, че трябва да се снишим. Действително България е пред криза в региона и ние не разбираме мащаба ѝ. Много е важна позицията на ДПС, затова толкова се акцентира и върху декларацията на Лютви Местан след свалянето на руския самолет", заяви Йончева. 

Припомняме, че днес по обяд ръководството на ДПС се събира, за да реши съдбата на лидера на партията Лютви Местан. Очаква се той да бъде сменен, след като понесе сериозни критики от Доган на въпросното новогодишно парти. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама