Депутат от ДПС опроверга Местан за легитимността на събранието (снимки)

13:14, 24 дек 15 / Политика 25 424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов опроверга думите на лидера на партията Лютви Местан, че срещата на ръководството е нелегитимна. Местан предпочете да отиде в Кърджали заедно с още 4-ма народни представители от Движението, вместо да вземе участие в Централния съвет на политическата сила, който се провежда в "Сараите" на почетния председател на партията Ахмед Доган.

"Местан първо да прочете устава на партията. Централният съвет освен от председателя, може да се свиква и от 2/3 от членовете на партията. ДПС е по-единна от всякога", заяви Ибрямов.

На влизане в "Сараите" друг депутат от ДПС - Тунчер Кърджалиев, каза, че не е чул отправените по-рано днес послания на Местан. Той определи като смущаващ фактът, че се организира друга пресконференция по време на провеждането на Централния съвет на партията.

В резиденцията на Доган пристигнаха още Джевдет Чакъров, Рамадан Аталай, Ферихан Ахмедова, Хамид Хамид, Селиха Емин, Юнал Лютфи, Хасан Адемов, Йордан Цонев, Александър Методиев-Бат Сали и почти всички останали депутати от ДПС. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама