Радан Кънев определи ситуацията около ДПС като „пошъл мафиотски театър“

16:02, 24 дек 15 / Политика 25 338 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Интересен коментар за събитията около ДПС направи съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев. В профила си във Фейсбук той определи ситуацията около партията като „пошъл мафиотски театър“.

Припомняме, че в „Сараите“ на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган се проведе Централния съвет на политическата сила. На него стана ясно, че лидерът на партията Лютви Местан е изключен от редиците ѝ, а постът му ще бъде зает от Председателски съвет от трима души - Четин Казак, Мустафа Карадайъ и Рушен Риза.

Самият Местан пък предпочете да даде пресконференция в Кърджали по-рано през деня заедно с още четирима депутати от Движението, вместо да се включи в срещата. Местан уточни, че няма намерение да подава оставка, въпреки критиките на Доган към него.

В написаното от Кънев проличава неговото недоволство, че всичко това се случва в навечерието на Коледа. Според него това е „гавра със семейната традиция на милиони българи“.

Ето какво написа Радан Кънев във Фейсбук без редакторска намеса:

Доброто ченге и лошото ченге в балканска версия: Съветското ченге и Турското ченге. 

Пошъл мафиотски театър... и гавра със семейната традиция на милиони българи. 

Извинете, но днес е Бъдни вечер. Очакваме Рождество и Дядо Коледа, Авакум Захов не е добре дошъл у дома. Уведомете ме как е протекло криминалето, но след Стефановден. 

На всички нормални хора желая светли празници, весело посрещане на Рождество Христово и радост по лицата на необременените от изкривената ни действителност деца и внуци.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама