Ново кръгово кръстовище получиха банскалии за празниците

08:13, 25 дек 15 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жителите на Банско получиха коледен подарък - ново кръгово кръстовище. Асфалтирана и обновена е главната пътна артерия в курортния град, информираха от общината.

От там допълниха, че новото кръстовище с кръгово движение ще избегне проблемите с трафика в населеното място и ще осигури безопасност на движението на автомобилите. Полагането на нов асфалт и на тротоарна настилка се извърши заедно с подмяната на водопроводната и канализационната мрежа на общината.

"Поставихме си амбициозна инвестиционна програма за 2015 година и съумяхме да завършим голяма част от обектите, включени в нея. Паралелно с мащабния като обем на работа проект за подмяна на ВиК мрежата, изградихме отдавна чаканата улица „Гоце Делчев" в централната градска част, която се превърна в атрактивна пешеходна зона. Улица „Отец Паисий" и „Тодор Александров" са рехабилитирани основно, електрическите стълбове са отстранени и кабелите са прибрани под земята. Започнахме премахването на висящите далекосъобщителни кабели, дейност в която общината ще продължи да инвестира през предстоящите години за подобряване на естетическия вид на курорта ни" , похвали се кметът на Банско Георги Икономов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама